Home

VESTI

VnV Nation u Domu Omladine

No Comments Koncerti

VnV Nation u Domu OmladineVnV Nation, irsko-engleski duo, bez sumnje, jedan je od lidera na svetskoj, alternativnoj muzičkoj sceni. Trenutno se nalazi na turneji kojom promoviše svoj poslednji album “Of Faith, Power and Glory”, a nastupitće i u Beogradu 7. septembra 2009. godine u Domu omladine.

Osim njih, dolaze i dva EBM/futurepop/electro benda, Rotersand i Solar Fake kao predgrupe. VnV Natio čine: Ronan Harris, koji je zadužen za produkciju, muziku i tekstove, i Mark Jackson na bubnjevima. Njihov jedinstvni zvuk, koji je stvorio podžanr futurepop, kombinacija je savremene elektronike, EBM-a, alternativne plesne muzike sa tematski inspirisanim tekstovima i emotivnim vokalom, a obuhvata veoma širok opseg od čvrstih, plesnih numera do lako pamtljivih balada i simfonijskih orkestracija.

 

VnV Nation su poznati po izuzetno energičnim nastupima, a njihovi koncerti predstavljaju nezaboravan spektakl. Grupa je nastala devedesete godine u Londonu i do sad su snimili sedam albuma i mnogo singlova koji su se nalazili na svetskim listama, a poznati su i po remiksima. 

 

VnV Nation u Domu Omladine

 

Cena karte u pretprodaji je 1500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajnama Doma omladine i Bilet servisa, kao i preko Eventim online. 

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net