Home

VESTI

Vlatko Stefanovski Trio na Miksalištu!

No Comments Koncerti

Vlatko Stefanovski Trio na Miksalištu!,,Kažu da starog psa ne možeš naučiti novim trikovima…

  

E ja upravo pokušavam da naučim pokoji novi trik s vremena na vreme, i još uvek tražim nešto po vratu gitare, kao uporan sejač peska u potrazi za grumenom zlata", izjavio je Vlatko Stefanovski pred veliki beogradski koncert koji će sa svojim čuvenim Triom održati na Miksalištu (Mostarska 5) u okviru Savamalskog kulturnog leta u četvrtak, 30. jula, sa početkom u 21h.
 

Gitara, instrument kojim stvara od svoje 13. godine, i te kako još uvek inspiriše Vlatka Stefanovskog! Zahvaljujući​ virtuoznosti​ i sklonosti ka zanimljivim improvizacijama​, šarmantnom pristupu balkanskoj muzici i neiscrpnoj energiji kojom pleni već decenijama unazad, Vlatko Stefanovski je uvek rado viđen gost Beograda. U jeku festivalskih nastupa širom regiona, Vlatko Stefanovski Trio će u srcu Savamale održati celovečernji solistički koncert i publici priuštiti egzotičnu muzičku šetnju kroz tradicionalne makedonske nepravilne ritmove prožete savremenim rokom. 

 

 

 Vlatko Stefanovski Trio na Miksalištu!

Vlatko Stefanovski Trio na Miksalištu!

 

 

Ulaznice za koncert koji će Vlatko Stefanovski Trio održati na Miksalištu 30. jula, dostupne su po ceni od 1.200 dinara na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima​. Pokrenuta je i ,,Akcija za ekipu" (samo na prodajnom mestu Mikser House, Karađorđeva 46) – na tri kupljene ulaznice, četvrta se dobija BESPLATNO.