Home

VESTI

Veliko interesovanje za koncert Stinga u Kombank Areni

No Comments Koncerti

Veliko interesovanje za koncert Stinga u Kombank AreniVELIKO INTERESOVANJE ZA KONCERT STINGA 17. SEPTEMBRA U KOMBANK ARENI!
   
Interesovanje za koncert Stinga, 17. septembra u Kombank Areni i pored letnjih odmora, ne jenjava! Rasprodat je ceo parter a veliko interesovanje je i za tribine na nivou 200 na kojima su ostale samo više pozicije.

   

Takođe, u prodaji više nema ulaznica za centralne pozicije na nivou 400. Preostale ulaznice mogu se nabaviti na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: Dom Omladine i Ušće Shopping centra I online preko sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs

 

Sting je početkom avgusta završio prvi deo svoje evropske turneje koncertima u Kolmaru, Francuska. Drugi deo evropske turneje nastaviće 5. septembra, na nastupu u Beču. Na koncertu u Kombank Areni, 17. Septembra, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Joe Sumner I harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

 

 

 Veliko interesovanje za koncert Stinga u Kombank Areni

Veliko interesovanje za koncert Stinga u Kombank Areni

 
 
Gitarski vođena turneja 57th & 9th započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara. “Sting prikazuje raznovrsnost, dubinu i trajnu rock snagu na novoj turneji.” – Austin 360
 
Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom “57th & 9th”, je njegov prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.
 
Više informacija na sajtu www.kombankarena.rs,

Facebook strani www.facebook.com/KombankArena i

Instagramu www.instagram.com/kombankarena.