Home

VESTI

Veliki prezir u niškom klubu “Feedback”

No Comments Koncerti

Veliki prezir u niškom klubu "Feedback"Grupa Veliki prezir predstaviće u petak, 1. februara (22h) novo EP izdanje "Svetlost i dim", pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak. Promocija će biti održana u niškom klubu "Feedback"
  
Posle koncerta u beogradskom Gun klubu, Novu 2012. Veliki prezir nastavlja u Feedback-u uz najveće hitove stvarane u prethodnih 17 godina, kao i neke nove pesme koje će pred niškom publikom izvesti tog 1. februara.
  

Veliko nam je zadovoljstvo sto ćemo po drugi put u karijeri nastupiti pred niškom publikom, odakle nosimo fantastične utiske sa prošlogodišnjeg nastupa. Ponovo je u pitanju klub Feedback i neizmerno se radujemo predstojećem koncertu – kaže frontmen benda Kole.

Imamo vrlo dobar povod. Poslednjeg dana prošle godine izašao je naš Ep-"Svetlost i dim" i ovaj koncert će biti prvi u nizu koje ćemo imati u sledećem periodu. Dakle, koncert će ujedno biti promocija ovog našeg izdanja koje smo objavili na vinilu i koje ćemo poneti sa sobom. Mi smo spremni i radujemo se! – dodaje Kole

Vinilno izdanje "Svetlost i dim" moći će da se nabavi na koncertu po vrlo pristupačnoj promotivnoj ceni.

 

 

 Veliki prezir u niškom klubu "Feedback"

Veliki prezir u niškom klubu "Feedback"

 

 

Prošlu godinu na domaćoj muzičkoj sceni svakako je obeležila nova pesma Velikog prezira ,,To", prema mnogim mišljenjima jedan od najboljih pop hitova stvorenih u prethodnoj deceniji.

Prodajna mesta: Vintage shop, Bioskop Kupina i Hostel Niš

Cena karte je 300 u predprodaji, 400 din  na ulazu.

Korisni linkovi:

www.facebook.com/pages/Veliki-Prezir
www.myspace.com/velikiprezir
www.youtube.com/user/mikjagermajster
www.soundcloud.com/veliki-prezir