Home

VESTI

Veliki beogradski koncert grupe Vrooom

No Comments Koncerti

Veliki beogradski koncert grupe Vrooom

5. decembra, jedan od najznačajnijih rock sastava iz Srbije – beogradski bend Vrooom – održati koncert u Domu omladine.
Svaki posetilac će na ulazu u klub, uz kupljenu kartu, dobiti na poklon novi maksi singl benda.
 
Ovo je deseti koncert u okviru velike turneje Vroooma na kojoj bend promoviše svoj maksi singl koji će biti objavljen u decembru mesecu i peti po redu album koji se očekuje u prvoj polovini naredne godine.
 
Koncert će početi u 21h, a karte se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 450 dinara, a na dan koncerta će moći da se kupe po ceni od 600 dinara.
 
Singl sa novog albuma, pesmu "Cuts" možete preslušati na My Space stranici benda

 

Veliki beogradski koncert grupe Vrooom

 

“Koncert u Beogradu biće promocija novih pesama i nove postave. Posetioci će uz kartu dobiti i poklon maksi singl pod nazivom "Input" što je i ime novog albuma koji će izaći u aprilu sledeće godine. Nakon nastupa u Domu omladine Beograda, čeka nas još nekoliko koncerata u Bosni i Hercegovini čime završavamo dvomesečnu turneju na kojoj smo uspostavili novi zvuk, koji ćemo dalje razvijati na proleće kada planiramo seriju koncerata uz novi album. Do tada, posvetićemo se radu na savremenim muzičkim aranžmanima za mjuzikl "Kosa" (premijera 03.02.2010. na velikoj sceni Ateljea 212), koje će Vrooom uživo izvoditi zajedno sa velikim glumačko-plesnim ansamblom”, izjavio je Marko Grubić.

 

 

Predstojeći koncerti:
05.12. – Beograd (Dom omladine)
09.12. – Sarajevo (City pub)
18.12. – Novi Sad – CK13 (prvi koncert)
19.12. – Novi Sad – CK13 (drugi koncert)