Home

VESTI

Velika promotivna turneja Darkwood Duba i Bisere Veletanlic

No Comments Koncerti

Velika promotivna turneja Darkwood Duba i Bisere VeletanlicDarkwood Dub kreće na veliku promotivnu turneju! Koncertnu promociju albuma ,,Vidimo se” bend će započeti u Novom Sadu, na dva  koncerta u Studiju M, 26. i 27. oktobra. Budući da su singlom ,,Nešto sasvim izvesno” osvojili region, osveženje na turneji Darkwood Duba, biće upravo gostovanje Bisere Veletanlić.  
  

Posebnu dimenziju u koju se ulazi već sa prvim taktovima pesama ovog kultnog benda koji će sledeće godine proslaviti 25 godina postojanja, imaće priliku da dožive svi poštovaoci Darkwood Duba na turneji koja će trajati dva meseca.
  

Turneja, dakle, počinje 26. oktobra u Novom Sadu, obuhvatiće 15 gradova u Srbiji a završiće se koncertnim spektaklom u Beogradu sredinom decembra.

Značaj Darkwood Duba danas i aktuelno izdanje koje osvaja na prvo slušanje, najbolje opisuju reči Aleksandra S. Jankovića ,,Elegantno sazrevanje DD je fascinirajuće i seže od raspojasanih i falš noise apartčika do vrhunskog elektronskog lounge bossanova benda koji u svakom trenutku ne beži od avangardnih uticaja, ali se u isto vreme uzdiže do stelarnih visina posebnosti i sveobjašnjivosti.”

 

 

 Velika promotivna turneja Darkwood Duba i Bisere Veletanlic

Velika promotivna turneja Darkwood Duba i Bisere Veletanlic

 

 

Više informacija o datumima, gradovima i mestima održavanja koncerata sledi uskoro, a do tada… ,,Vidimo se”!

Pratite nas:

www.darkwooddub.com

www.facebook.com/DarkwoodDub

www.twitter.com/DarkwoodDub