Home

VESTI

Večeras Thievery Corporation!

No Comments Koncerti

Thievery CorporationSjajna grupa "Thievery Corporation“ će 31. maja nastupiti u "Belexpo centru“ u Beogradu, publiku očekuje pravi spektakl, a dvadesetak muzičara koji čine koncertnu postavu američkog benda će nastupiti na bini iz dva nivoa uz korišćenje velikih LED ekrana.

 

Na gornjem delu bine nalaze se tri platforme, a na centralnoj platformi se nalaze sempleri, klavijature i di-džej oprema za lidere benda Roba Garzu i Erika Hiltona.

 

Na bokovima se nalaze dva velika seta perkusija i bubnjeva za Frenka Orala i El Džona.

 

 

Donji levi deo scene pripada harizmatičnom basisti Ašišu i duvačkoj sekciji koju čine saksofonista Frenk Miler i trubač Dejv Finel, dok je desno krilo rezervisano za gitaristu Roba Majersa koji svira sitar u pesmi „Lebanese Blonde“, a kojem se na gitari povremeno pridruži i Garza.

 

 

 Thievery Corporation

Thievery Corporation

 

 

 

Prateći vokali su Ruts, Zibo, Slipi Vonder, orijentalna diva Sista Pat, mlada Lu Lu, Natali Klavije, brazilska pevačica Karina Zevijani…

 

Centralni deo raskošne produkcije čine četiri LED ekrana od kojih je centralni osam metara širok i četiri metra visok, dok se ostala tri protežu na 12 metara širine i nalaze na zidu platforme koja odvaja gornji od donjeg dela scene. 

 

 

Na ekranima se emituje video miks koji prati svaku od pesama sa posebnim sekvencama od kojih su neke preuzete iz njihovih spotova, ali i zemalja koje su dosad posetili.

Ulaznice za koncert benda „Thievery Corporation“ se po ceni od 1.990 dinara mogu kupiti u „Bilet servisu“, „Eventimu“ i „Kard servisu“.