Home

VESTI

Vasil Hadžimanov i VH band

No Comments Koncerti

Vasil Hadžimanov i VH bandZbog velikog interesovanja, Bitefartcafe je rešio da vas obraduje još jednim nastupom Vasila Hadžimanova, ali ovoga puta, zajedno sa VH bendom I gostima iznenađenja!

To će, ujedno, biti I predpromocija njihovog novog albuma. Koncert će se održati u nedelju, 2.avgusta, na Letnjoj sceni Bitefartcafe-a, sa početkom u 22h. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 063/594294.

U proteklih 6 godina, Vasil i njegovi muzičari sa velikim uspehom nastupaju na koncertima i džez festivalima u Srbiji i inostranstvu. 2003. godine nastupaju na „Enter Music Festivalu“ u Beogradu, deleći binu sa čuvenim Joe Zawinul-om. Čuvši kako zvuče uživo, Zavinul lično poziva Vasil Hadžimanov bend da 2005. sviraju u njegovom klubu „Joes Birdland“, u Beču. U toku leta 2005., bend je predstavljao muziku Balkana na velikoj svetskoj smotri Expo 2005 Aichi, Japan.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorom Vas vodi na nastup Vasil Hadžimanov benda. Delimo Vam 10×2 ulaznice za ovaj event. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"VH BAND"

 

Vasil Hadžimanov i VH band
 

Juna 2004. Vasil Hadžimanov Band je pozvan od strane virtuoza Nigel Kennedy-ja da nastupe sa njim na njegovom velikom beogrdskom koncertu. Ovo iskustvo je bilo veliko iznenađenje za publiku…

Njihova ideja o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova I zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, world music) u njegovoj muzici je u potpunosti autentična I predstavlja nov pristup džez muzici.  

Sve ovo, beogradska publika će u nedelju imati prilike da dozivi I na Summer Stage-u Bitefartcafe-a!