Home

VESTI

Umesto Black Sabbath Beograd dobija Ozzy Osbourne and friends festival

No Comments Koncerti

Black SabbathZbog bolesti Tony-a Iommi-a Black Sabbath su otkazali Evropsku turneju, a Beograd 28. juna dobija Ozzy Osbourne and friends festival.

Zbog više sile i bolesti Tonija Ajomija (Tony Iommi), grupa "Black Sabbath" je prinuđena da otkaže sve nastupe ovog leta osim britanskog Donington festivala na kojem će Toni Ajomi i pored hemo-terapije nastupiti. 

 

Umesto "Black Sabbath" u svim predviđenim terminima i gradovima na evropskoj turneji nastupiće grupa "Ozzy Osbourne & Friends".

Avalon Produkcija je u dogovoru sa menadžmentom Ozija Ozborna 28. jun pretvorila u "Ozzy Osbourne & Friends" festival sa listom izvođača koju će, uz sve ostale detalje, saopštiti u sredu 22. februara.

 

 

 Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne

 

U ovom momentu potvrđeno je da će u grupi "Ozzy Osbourn & Friends" biti Gizer Batler (Geezer Butler) originalni basista grupe Black Sabbath, te Zak Vajd (Zakk Wylde) izvanredni gitarista kultne grupe "Black Label Society" koji je ujedno i dugogodišnji gitarista i saradnik Ozija Ozborna.

U sredu, kada bude objavljeno koje će sve grupe nastupiti te večeri uz "Ozzy Osbourne & Friends" biće poznato i da li će te večeri, kao Ozijev specijalni gost nastupiti i legendarni Sleš (Slash), jedan od najboljih svetskih gitarista svih vremena.

Zvanično saopštenje grupe "Black Sabbath" može se pronaći na zvaničnom sajtu www.blacksabbath.com.

Svim kupcima ulaznica za koncert grupe "Black Sabbath" kojima se ne bude svidela lista izvođača "Ozzy Osbourne & Friends" festivala, "Avalon produkcija" će omogućiti povrat novca već od ponedeljka 27. februara.