Home

VESTI

Ulični nastup Marka Luisa u Nišu!

No Comments Koncerti

Zagrevanje pred veliki koncert u Dvorištu Banovine, ULIČNI NASTUP MARKA LUISA U NIŠU! U ponedeljak, 13. maja, 4 dana pred najavljeni niški koncert u Dvorištu Univerziteta 17. maja, Marko Louis će obradovati svoje fanove i prolaznike na ulci mini koncertom u centru Niša, na ulazu u “Kazandžijsko sokače” (Kopitareva ulica), preko puta TC Kalča, sa početkom u 13:30h.

Spot “Ružica” 

Povodom celovečernjeg samostalnog koncerta u petak, 17. maja u Dvorištu Univerziteta u Nišu, Marko Louis je nedavno izjavio:

Mnogo sam srećan što imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom. Obećavam nezaboravno muzičko putovanje. Niš, dolazimo!” poručuje Marko!

Ulaznice u prodaji po ceni od 1.800 dinara mogu se naći na svim mestima GIGS TIX prodajne mreže, a na dan koncerta karta će koštati 2.000 dinara. Karte se mogu kupiti i online putem linka https://new.gigstix.com/event/marko-louis-nis-17-maj-2024/ 

Spot “Vatra u mraku” ft. Marčelo 

U Nišu se ulaznice mogu kupiti u knjižarama Vulkan na sledećim lokacijama: 

Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), Obrenovićeva 42 (SC Forum) i Bulevar Nemanjića 11b (Delta Planet).

Nastup Marka Luisa na ulici biće prava mala uvertira za koncert u petak, kao i dobra prilika za druženje sa poštovaocima njegove muzike u Nišu.

Foto: Marko Louis promo

MARKO LOUIS Facebook: http://goo.gl/ZK2QI8 Instagram: http://goo.gl/QC2Ihb

 

Tags: