Home

VESTI

U2x2

No Comments Koncerti

 Irski rokeri U2 održaće dva koncerta u Zagrebu i to dan za danom!

Pošto su sve karte za prvi koncert 10. avgusta rasprodate za samo nekoliko sati, i pošto su mnogobrojni fanovi grupe tražili još, organizatori su, uz podršku Grada Zagreba, odlučili da organizuju novi koncert, koji će biti održan 9. avgusta, takoÄ‘e na stadionu Dinama u Maksimiru.

Pretprodaja karata za drugi koncert na zvaničnom sajtu "Fun Club-a" počinje u sredu 1. aprila od 10 i trajaće naredni dan do 17 časova, dok redovna prodaja ulaznica počinje u petak 3. aprila od šest časova putem interneta i od devet na svim prodajnim mestima "Ticketproa".

U2 je vrlo tražen bend o čemu govore i podaci iz drugih evropskih gradova, gde su oboreni rekordi u brzini prodaje karata. Tako je, recimo, u Londonu za samo jedan minut prodato 6.700 ulaznica za koncert na stadionu Vembli, što je bila najbrža prodaja karata za jedan koncert u Velikoj Britaniji ikada.

U Dublinu na Krok Parku, 160.000 ulaznica za koncerte 24. i 25. jul rasprodate su za samo 40 minuta što je rezultiralo i trećim koncertom u tom gradu.

Slično je bilo i u Barseloni, Amsterdamu, Geteborgu…

 

 

 

 

"U2 360°" turneja je prva posle skoro četiri godine. Na ovoj turneji bend promoviše i dvanaesti studijski album "No Line On The Horizon" koji je debitovao na prvom mestu top lista u više od 30 zemalja.

Cene ulaznica za koncert na maksimirskom stadionu su od 250 za severnu tribinu do 2.000 kuna za VIP i zonu uz pozornicu – "Red zone". Cena karata za teren je 500, za južnu, zapadnu i istočnu tribinu 750, a za prve redove tih tribina 1.000 kuna.

"Za vreme "Fun Club" pretprodaje, fanovi imaju pravo da kupe maksimalno četiri ulaznice. U redovnoj prodaji moguće je kupiti do šest ulaznica po osobi u svim kategorijama. Kategorija 'Crvena zona' (Red zone) biće puštena samo u redovnu prodaju", navedeno je u saopštenju producentske kuće "Lupa promocija".

 

 

 

 

 

Izvor:

MTS Mondo