Home

VESTI

U prodaji ulaznice za koncert Džejsona Derula

No Comments Koncerti

Ulaznice za koncert autora najvećih aktuelnih hitova pop muzike, Džejsona Derula, su od danas, 23. maja u prodaji i mogu se naći po cenama od 2990 dinara na blagajnama Štark Arene, Bilet centra, Eventima kao i putem www.starkarena.co.rs.

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj “Tip Toe”, hitu “Swalla” sa preko milijardu prikaza na YouTube-u, „If I’m Lucky“  i pesmi “Colors”, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivalentne prodaje širom sveta, oba njegova hita “Watcha Say” i “Talk Dirty” [feat. 2 Chainz] dostigla su četvorostruko platinasti status, dok su “Want To Want Me” i “Ridin’ Solo” zaradili trostruko platinasti. “Trumpets”, “Wiggle” [feat. Snoop Dogg] i “In My Head” osvajaju dvostruko platinasta priznanja.

Platinasti singlovi uključuju “Marry Me”, “The Other Side” i “It Girl”, dok su “Get Ugly” i “Dont Wanna Go Home” prošli kao zlatni. Strimovi njegovih numera prelaze 6.3 milijarde, a pregledi na YouTube-u prešli su 4 milijarde. Na radiju, njegova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3.5 miliona puštanja!

Tags: , ,