Home

VESTI

U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!

No Comments Koncerti

U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!Beogradski bend S.A.R.S. ove godine slavi 10 godina rada, a u okviru obeležavanja ovog velikog jubileja održaće veliki koncert 4. juna u rovu niške Tvrđave.

 
Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izlazi ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer bend ceo mesec maj provodi na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji, Švajcarskoj, kao i dvodnevni samostalni nastup u Velikoj dvorani Doma sportova u oktobru mesecu u Zagrebu.
 

Kao gosti koncerta S.A.R.S-a u rovu niške Tvrđave nastupiće sastav „Proces“ iz Niša. Ovaj ska/reggae/punk bend iza sebe ima dva studijska albuma, i od 1995. svira na svim značajnijim festivalima u Srbiji i regionu.

Ulaznice po ceni od 500 rsd za parter i 900 rsd za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u lokalnim šopovima: CD Sound – Obrenovićeva BB (Novi podzemni prolaz), Energy music shop – Obrenovićeva BB (TPC Kalča), Clock travel – Trg republike 6 i
Kaldrma Caffe – Kopitareva 11.

 

 

 U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!

U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!

 

 

Za kupce VIP karata obezbeđen je bolji pogled na binu sa platforme koja je izdignuta i odvojena od partera, što omogućava veći komfor tokom koncerta. VIP karta obezbeđuje poseban, brži ulaz na koncert, boravak u prostoru sa VIP barom i većim izborom pića, kao i odvojenim toaletima.

 

 

U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!

U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!

 

 

Prodajna mesta u mreži Gigs Tix u Nišu: “Corner shop”- Bul. Zorana Đinđića 38, Knjižare Vulkan – Vizantijski bulevar 1 (Roda centar) i Obrenovićeva 42 (TC Forum).

Prodajna mesta u mreži CS Eventim u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel Obrenovićeva bb – PC Gorča, OMV pumpe – Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb.

 

www.facebook.com/events/987997187914117
www.facebook.com/sarsbend
www.youtube.com/user/sarsupload
www.sarsbend.com    
www.facebook.com/proceska
www.myspace.com/proceska