Home

VESTI

The Clash i Ramones stižu u Božidarac!

No Comments Koncerti

The Clash i Ramones stižu u Božidarac!Vračar Rocks! za petak, 11. decembar, priprema novu muzičku epizodu – Vračar Calling! Približava se jedan od najvećih datuma u istoriji panka – 13. godišnjica od smrti Džoa Stramera, alfe i omege kultnog benda The Clash (21. avgust 1952 – 22. decembar 2002)…
   

Ove godine, tradicionalno, momci iz beogradskog sastava The Somethings, obeležavaju Strummerdan!
  

Povratkom svojim pank korenima i svirkom na kojoj će izvoditi najpoznatije, ali i manje poznate numere kultnog The Clash-a, trudeći se da ožive energiju Londona iz kasnih '70-tih i ranih '80-tih godina u srcu Vračara, u neprevaziđenom Božidarcu.

 

Budući da Strummerdan ove godine pada u utorak, The Somethings su odlučili da svirku prebace na petak, 11. decembar, a da bi upotpunili događaj, pozvali su i podršku – sastav Pet Sematary, sjajni beogradski Ramones tribute bend koji ne nastupa već neko vreme, a koji je harao i klubovima i velikim koncertnim prostorima! Oduševljeni zbog prilike da opet razdrmaju obožavaoce ove kultne grupe, ,,beogradski Ramonsi" su odlučili da se ekskluzivno za ovu priliku ponovo dohvate gitara, iscepanih farmerki i kožnjaka! Nije ih bilo neko vreme. Povratak će biti spektakularan!

 

 

 The Clash i Ramones stižu u Božidarac!

The Clash i Ramones stižu u Božidarac!

 

 

Autorska podrška The Clash i Ramones tribute-ima dolazi od ekipe Šalterski službenik, benda koji za sobom ima već dobrih 6 godina teškog pankerskog rada. I zato su baš oni odličan izbor za početak petka u Božidarcu!

 

Vračar Calling podrazumeva najbolju pank svirku, uz neprevaziđene melodije kultnih bendova! Vračar Rocks!  će u petak, 11. decembra, stare pankere vratiti u mladost, a mlade sprovesti kroz muzički, kulturni i sociološki vremeplov i neka slobodnija i luđa vremena.

 

 

The Clash i Ramones stižu u Božidarac!

The Clash i Ramones stižu u Božidarac!

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 300 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat).