Home

VESTI

The Bambi Molesters u Gun Clubu

No Comments Koncerti

The Bambi Molesters u Gun ClubuMiljenici beogradske publike, hrvatski surferi The Bambi Molesters, vraćaju se u Srbiju!
  
U nedelju 29. septembra nastupiće u Gun Clubu, a dan ranije i u novosadskom klubu The Quarter. Dolaze u punom sastavu, raspoloženi i željni sviranja. Ako je suditi po njihovom nastupu na Šabačkom letnjem festivalu ovog leta – sviraju bolje nego ikada.
  

Dođite da uživamo uz "Glider", da igramo uz mističnu "Chaoticu", da svi zajedno vičemo "La bruta", surfujemo uz "Theme from slaying beauty" , da ludujemo uz "The Wedge", kao i da zajedno sa Ladom, Hrvojem, Dinkom i Daliborom proslavimo nove uspehe ovog nadaleko čuvenog surf benda.

 

The Bambi Molesters zabeležili su još jedan veliki korak u svojoj muzičkoj karijeri kada je njihov atmosferični instrumental ''Chaotica'' sa hvaljenog albuma ''Sonic Bullets: 13 From The Hip'' uvršten u novu epizodu ''Breaking Bad-a'', 12. epizodu 5. sezone trenutno najpolarnije serije u svetu. The Bambi Molesters su se našli u društvu bendova i izvođača poput TV On the Radio, Beastie Boys, John Coltrane, Danger Mouse, Nancy Sinatra, ZZ Top, Mick Harvey, Calexico, Gnarls Barkley, Thee Oh Sees…

Koliko je serija popularna govori podatak da je pojedine epizode pri premijernom emitovanju gledalo i do 5,9 miliona gledalaca.

 

 

 The Bambi Molesters u Gun Clubu

The Bambi Molesters u Gun Clubu

 

 

Ulaznice za beogradski koncert grupe The Bambi Molesters moći će da se kupe od srede 4. septembra u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30).

Najbrži fanovi, njih 50, moći će da kupe ulaznice po povlašćenoj ceni od 800 dinara. Regularna cena iznosi 1.000 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 1.200 dinara.