Home

VESTI

Tetka Suzi i Metak za Zlikovca u Akademiji

No Comments Koncerti

Šlicov tradicionalni novogodišnji koncertTradicionalni novogodišnji koncert STRIP RADIONICE ŠLIC biće održan u četvrtak 23. decembra, na Akademiji, sa početkom u 21h.

 

Tim povodom u Velikom klubu nastupiće starčevački bend TETKA SUZI (psycho-elektro-rock), te beogradski sastavi TIĆU ("samo vi tiću") i METAK ZA ZLIKOVCA (indie-jazz-rock-noise-funk), koji će tog četvrtka dočarati atmosferu egzotičnih gradova kao što su Lagos, Beograd, Čikago…predlažući muzičku podlogu za čitanje stripova.

 

VJ podršku pružaće Andrej Filev, a pre i posle koncerta goste će zabavljati DJ duo ZLO I NAOPAKO, svojim back 2 back setovima, koji će se kretati u pravcima post punk, punk-rock, new wave, electro i dark muzike.

U Art kafeu "Fleka" biće organizovana i izložba Šlicovih radova, nastalih na radionicama u Šumatovačkoj školi.

Radionice se održavaju svake srede u 19h, a praktikuju otvoren, javni i interaktivni rad čiji je cilj podsticanje mladih u bavljenju alternativnim oblicima umetnosti.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=2RyTsw8Y_ZE|width=450|height=364{/mgmediabot2} 
Metak Za Zlikovca – Sedam osmina
 

Strip sekciju "Šlic" čine autori i autorke koji se bave alternativnim i eksperimentalnim stripom. Pored kreativnog rada strip sekcija bavi se odabirom radova i objavljivanjem izdanja među kojima su najznačajniji strip časopis “Šlic”, autorski i kolektivni strip fanzini i tematska izdanja.

 

Strip časopis "Šlic" zamišljen je kao izdanje u kome su podjednako zastupljeni mladih, neafirmisani, ali i afirmisani autori i autorke. Od prvog strip izdanja insistiralo se na različitosti senzibiliteta stripovskog izražavanja, što je ostavilo prostor za paralelni razvoj individualnih, vrlo upečatljivih likovnih poetika.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=gG3skbIkpG8|width=450|height=364{/mgmediabot2} 
Tetka suzi – Tarantino vožnja
 

Karte se prodaju na dan koncerta po ceni od 250 dinara.
Dođite na superzagrevanje za 2011. 🙂

Iste večeri u Malom klubu, od 23:30h, očekuje vas Grime-dubstep-rap žurka u organizaciji LtdFM music kolektiva. Slobodan ulaz!