Home

VESTI

Tea Break predgrupa na koncertu Slasha

No Comments Koncerti

Tea Break predgrupa na koncertu Slasha, 2011Iz velike ponude domaćih gitarskih bendova, Slashov menadžment se odlučio za Tea Break zbog, kako su naveli u odobrenju "žestokog zvuka koji odgovara Slashovom senzibilitetu".

Tea Break je jedan od značajnijih sastava srpske punk rock scene, koji osnovnu inspiraciju nalazi u radu sličnih bendova sa melodične kalifornijske scene.

 

Iza sebe imaju stotine održanih koncerta u Srbiji i regionu, gde su delili binu sa poznatim svetskim muzičarima poput Deadline, Murphey’s Law, Sham 69, i dr. Grupu čine Igor, Misha, Mlađa i Cookie.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=NYTv8UsPZrc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Tea Break – Life Injection (Official Video)

 

 

Ove godine slave i svoj 10. rođendan a pre nekoliko dana objavili su i nov album "Second Hand Hero", koji možete besplatno da preuzmete u Downloads sekciji MTV sajta.

Album "Second Hand Hero" sadrži 15 pesama i sniman je u više beogradskih studija. Produkciju albuma potpisuje sam bend, dok je mastering radio Dino Dolničar (AVHouse Mastering), dugogodišnji saradnik benda.

 

Tea Break su i redovni učesnici događaja vezanih za popularizaciju ekstremnih sportova poput Winner Of Belgrade, World Snowboard Day i Vans Of The Wall Music Night, a učestvovali su i na nedavno završenom EXIT festivalu.

 

 

Tea Break, predgrupa Slashu, 31. jul, Beogradska Arena, 2011

Tea Break predgrupa Slash-u, 31. jul, Beogradska Arena

 

 

Konačno su se stekli uslovi da i Tea Break početkom sledeće godine krenu na svoju prvu evropske turneje.

Podsećamo vas da će se koncert Slasha održati u Beogradskoj areni 31. jula.

 

Izvor:

mtv.rs