Home

VESTI

Svi na pod! u klubu Krug na Dan zaljbljenih!

No Comments Koncerti

Svi na pod! u klubu Krug na Dan zaljbljenih!Još jedan sjajan vikend čeka posetioce KRUG-a! Dan zaljubljenih proći će u znaku benda Svi na pod! koji će iste večeri nastupiti na bini kluba; petak je rezervisan za specijalno „Urbanlook” izdanje Šik&Šiz zabave, a u subotu će novi „Electro Swing” koncept doživeti svoju premijeru.
 

Poseban ugođaj očekuje one koji odluče da se u klubu KRUG nađu na Dan zaljubljenih, 14. februara – naime, te večeri će na bini KRUG-a nastupiti kultni mladi domaći bend Svi na pod! u sklopu promocije spota za numeru „Put”, koji je nedavno svoju premijeru doživeo na regionalnom MTV kanalu.
  

Još jedan razlog iz kog svi zainteresovani treba ovaj događaj da ubeleže u svoje kalendare jeste simbolična cena po kojoj će ovaj bend moći da se čuje i vidi u KRUG-u: ulaznice po ceni od 400 dinara i dalje su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a.

 

Petak, 15. februar, u KRUG-u donosi još jedanu epizodu dobro poznatog Šik&Šiz serijala! Ovonedeljna zabava proći će u znaku dodele Urbanlook nagrade za modnu ikonu 2012 godine za koji su nominovane sjajne gradske dame: fashion blogerke Tatjana Dmitrović i Elena Nikolaevna i rediteljka Maja Uzelac. Iste večeri biće dodeljena i nagrada muškom modelu za novo lice 2013, a nominovani su Haris Adžem, Gerge Nagy i Slobodan Babin.

 

 

 Svi na pod! u klubu Krug na Dan zaljbljenih!

Svi na pod! u klubu Krug na Dan zaljbljenih!

 

 

U subotu, 16. februara, rezident DJ kluba MKDSL predstaviće novi muzički koncept pod nazivom Electro Swing Belgrade. Specijalni gosti večeri biće Jazzotron i Nina Pearl, a veče će muzički biti orijentisano prema fuziji swing i house muzike, pravcu sve zastupljenijem na klupskim plejlistama. Ulaz je slobodan.