Home

VESTI

Svi na pod u četvrtak u Mikser House-u

No Comments Koncerti

Svi na pod u četvrtak u Mikser House-uBeogradska grupa „Svi na pod“, koja je svoj prvi album „Prvi“ objavila pod etiketom „Mikser Music“ nastupa u četvrtak, 27. juna u Mikser Hausu (Karađorđeva 46). „Svi na pod“ obećavaju dva sata izuzetne svirke i više od 20 pesama, a bend će premijerno izvesti i novu numeru. Koncert počinje u 21 čas, a karte se mogu kupiti u Mikser House-u i prodajnim mestima Eventima.

   

Posle koncerta publiku očekuje i DJ after party, na kome nastupaju bubnjar benda Goran Milošević, poznat i kao DJ Drummer, i Sagor Mešković, koji se posle duge pauze vraća za DJ pult i najavljuje prepoznatljiv progressive electro zvuk, sa primesama deep house-a i nu dance-a.
  

Bend čine veoma iskusni muzičari, Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić. „Svi na pod“ su poznati po žanrovskoj raznolikosti i veoma energičnim nastupima, kao i po veoma preciznom zvuku na kojem su, po rečima Petra Rudića, radili veoma naporno: „Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere… Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu“.

 

 

 Svi na pod u četvrtak u Mikser House-u

Svi na pod u četvrtak u Mikser House-u

 

 

Pažnju domaće javnosti osvojili su kontinuiranim uspehom na domaćim radio stanicama, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i svih većih gradova u regionu, sa posebnim uspehom u Ljubljani i Zagrebu. Kultni hrvatski portal Muzika.hr njihov album „Prvi!“ opisao je kao jedan od najboljih u celom regionu u proteklih deset godina! Brojni su i festivalski nastupi među kojima se izdvajaju novosadski Exit, Belgrade Calling, Mikser i Beer Fest u Beogradu, Underhill u Podgorici, Lent u Mariboru i drugi.

Ulaznice za koncert grupe „Svi na pod“ se mogu kupiti u pretprodaji u Mikser Hausu i svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.