Home

VESTI

Stuttgart Online i Ljudske potrebe sutra u KC Drugstore

No Comments Koncerti

Stuttgart Online i Ljudske potrebe sutra u KC DrugstoreBeogradski dvojac Stuttgart Online i subotički trojac Ljudske potrebe održaće zajednički koncert 24. novembra u 22h u KC Drugstore.
  
Stuttgart Online je osnovan još 2006. i već 2007. godine Popboks ih proglašava za najbolje debitante. Posle "Radosti svakom domacinstvu" iz 2009, ove godine došla je "Prava stvar", pa će sada imati više materijala za svirke koje su zbog energičnih nastupa i brtikih tekstova postale njihov trejdmark.
    

Bend čine bubanj i glas i glas i bas ili Marko Barišić i Bojan Slačala.

 

Ljudske potrebe je subotički sastav nastao 2010. godine. Imaju tri izdanja iza sebe koja su izašla za etikete “Slušaj najglasnije” (Zagreb) i “Manekeni Bigza” (Beograd): “Parče života” (2010), “Povratak u realno” (2011) i Sp “Sizofrejmija” (2012). Karakterisani su kao electro-punk bend sve do odlaska Igora Andrejića (sempler i klavijature) iz sastava. Tada dobijaju pojačanje u vidu živog bubnja i menjaju pravac u noise rock. Trenutni presek: Armand Mesaroš – bas, Vuk Miletić – vokal, Dragan Đurić – gitara, Neven Tili – bubnjevi.

Ulaznice koštaju 300 dinara.

 

 

 Stuttgart Online i Ljudske potrebe sutra u KC Drugstore

Stuttgart Online i Ljudske potrebe sutra u KC Drugstore