Home

VESTI

Sting u Beogradu!

No Comments Koncerti

Sting u Beogradu!Live nation u saradnji sa Lupa promocijom i Arenom Beograd sa zadovoljstvom objavljuju da Sting u pratnji simfonijskog orkestra i benda ovoga leta nastavlja svoju Symphonicity svetsku turneju po gradovima Evrope u okviru koje će nastupiti i u Beogradskoj areni, 8. juna.

Nakon rasprodatih nastupa širom Amerike, Evrope i Australije, Symphonicity će biti deo brojnih festivala u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji.

 

Pretprodaja karata za članove Fan kluba počinje u sredu, 23. februara 2011.u 10h. Karte će se u slobodnoj prodaji  naći 25. februara 2011. od 10h, po ceni od:  3000, 3300, 3500, 4500, 5500, 6000 and 9000 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće" Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix.

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=mSM_5ii195c|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Sting – Englishman in New York

Internet prodaja na: http://www.arenabeograd.com/, http://www.tickets,rs/, http://www.eventim.rs/. U prodaji je i posebna, ekskluzivna kategorija ulaznica po ceni od 17.500 dinara koja uključuje: poseban ulaz na koncert, poseban SYMPHONICITY poklon, ‘merchandise', propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu

‘Fantastičan nastup'. – Bild Hamburg, Nemačka

‘Sting sa orkestrom je rok magija'. – La Stampa, Italija

‘.. apsolutno savršenstvo svakog detalja.. idealno izvođenje..' – Komsomolskaya Pravda, Rusija

‘Može se reći da je ‘svaka sitnica koju uradi čarobna' (‘Every little thing she does is magic') – Rzecczpospolita , Poljska

‘Vrhunski u svakom pogledu'. – A-Listed, V. Britanija

Kroz Symphonicity Sting izvodi svoje najveće hitove, obogaćene aranžmanima za simfonijski orkestar. Crpeći iz svoje šarolike i bogate karijere koju je obeležilo nebrojeno mnogo platinastih albuma, podugačak spisak hitova i priznanja, i prodaja od gotovo 100 miliona albuma, Sting svoje najpoznatije pesme izvodi u novoj interpretaciji sa potpuno novim aranžmanima za orkestar za koje su zaslužni  Horhe Kalandreli, Dejvid Hartli, Majkl Legrand, Rob Tates, VIns Mendoza , Stiven Merkurio, Bil Ros, Robert Sadin i Nikola Teskari.

 Sting

Sting

Među odabranim hitovima na ovoj turneji su i, od fanova omiljeni, hitovi grupe Police, kao što je ‘Every Little Thing She Does IS Magic', ‘Roxanne', ‘Next to you', ‘Every Breath you take', kao i čuvene pesme iz Stingove duge solo karijere – ‘Englishman In New York', ‘Fragile', ‘Russians', ‘If I Ever Lose My Faith In You', ‘Fields of Gold', i ‘Desert Rose'.

Stinga će pratiti i grupa iskusnih muzičara, koju čine Dominik Miler (Stingov dugogodišnji gitarista), Rani Krija (Stingov dugogodišnji perkusionista koji se oprobao u više žanrova), Džo Lori (vocal) i Ajra Kolman (bas).

Prvi Stingov izlet u klasiku vezan je za uspeh njegovog albuma ‘Songs from the Labytinth', na kome  izvodi muziku kompozitora iz 16. veka, Džona Daulanda, u pratnji laute. Po završetku izuzetno uspešne svetske turneje  ponovo okupljenog benda Police, Sting se vratio svojoj strasti kombinovanja muzičkih žanrova kroz nedavno objavljeni  ‘If On A Winter's Night ….'koji je odmah izbio na vrh Bilbordove liste klasičnih izdanja.

Kao solo muzičar i član grupe The Police, Sting je osvojio 16 Gremi nagrada, dve Brit nagrade, Zlatni globus, Emi, tri nominacije za Oskara, Nagradu veka Bilbordovog magazine, i nagradu MusiCares 2004 za Ličnost godine. Takođe je član Rok'n'rol Kuće slavnih i Kuće slavnih kompozitora.

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=tknVHjhz1r4|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Sting – Fragile

Kao prateći paket Stingove svetske turneje Deutsche Grammophon/Cherrytree Records nedavno je izdao živi CD/DVD, Live in Berlin, sa Royal Philharmonic Concert Orchestra, pod dirigentskom palicom Stivena Merkuria. Ova ekskluzivna kolekcija obuhvata do tada neobjavljene materijale, među kojima su najveći hitove poput ‘Roxanne', ‘Every little thing..', ‘King of pain',  ‘Fields of Gold', i mnoge druge, u aranžmanima za simfonijski orkestar.

Deutsche Grammophon/Cherrytree Records je takođe izdao prateći studijski album, Symphonicites, koji su kritičari toplo dočekali.

Organizator: Live Nation, Lupa Promotion & Arena Beograd