Home

VESTI

Specijalni gosti na koncertu Partibrejkersa

No Comments Koncerti

Specijalni gosti na koncertu Partibrejkersa na TašmajdanuVelikom koncertu Partibrejkers grupe koji se održava 18. juna na stadionu Tašmajdan, kao specijalni gosti pridružiće se Srđan Gojković Gile (Električni orgazam), Branislav Petrović Banana (Električni orgazam), Dušan Kojić Koja (Disciplina kičme) i grupa Dža ili bu.
  

Spektakularan Partibrejkers koncert pod sloganom Taš je naš predstaviće i najnoviji album Sirotinjsko Carstvo.

   

Organizator koncerta je Studio Berar, izvršna produkcija Marsh Creative Production, a karte za Partibrejkers koncert Taš je naš u prodaji su na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima.

TAŠ JE NAŠ
18. jun, 2016. 20.30h stadion Tašmajdan

 

 

 Specijalni gosti na koncertu Partibrejkersa na Tašmajdanu

Specijalni gosti na koncertu Partibrejkersa na Tašmajdanu

 

 

Partibrejkers zvanični sajt www.partibrejkers.rs

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla Hiljadu godina pa sve do danas, Partibrejkers autentičan i uvek aktuelan ostaje jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima. Tokom karijere sarađuju sa brojnim velikim muzičkim imenima sa naših prostora, sviraju i rame uz rame sa Čakom Berijem, Džonijem Depom i Džimom Džarmušom a MTV još 80-tih pravi prilog o grupi.

Kreni prema meni, Hoću da znam, Hipnotisana gomila, Mesečeva kći, Prsten, Ono što pokušavam, Hiljadu godina, Put, samo su neki od hitova koji su Partibrejkers svrstali u sam vrh domaćeg rokenrola.

Partibrejkers predstavlja i svoj najnoviji studijski album Sirotinjsko carstvo na kojem se nalazi 11 pesama: Vrtim se, Da li put znaš?, Sitna lova, Ne mogu da kapiram, Svakoga dana, Sirotinjsko carstvo, Krš i lom, Paranoje, Šta radiš?, I to malo, Ljubav ne zaboravlja.