Home

VESTI

Škrtice u Gun Clubu nastupaju i 2. i 3. oktobra

No Comments Koncerti

Škrtice u Gun Clubu nastupaju i 2. i 3. oktobraZbog velikog interesovanja publike supergrupa Škrtice nastupiće u Gun Clubu i 2. i 3. oktobra. Škrtice su bend koji mnogi nazivaju fenomenom – bez ijedne objavljene pesme ova supergrupa je pre tačno godinu dana rasprodala salu Amerikana Doma omladine Beograda!
     

Malo je poštovalaca rokenrola koji nisu čuli za ,,supergrupu nad supergrupama" koju predvodi Zoran Kostić Cane (Partibrejkers), a u kojoj je udružio kreativne potencijale Koleta (Veliki prezir), Borisa (Jarboli), Boška i Danila (Straight Mickey and the Boyz).

   

Muziku Škrtica Cane opisuje kao ,,eksplozivnu smešu", a njen ,,udar" već je osetila brojna publika na nastupima širom regiona!

Škrtice, bend koji kritički promišlja stvarnost, ekpresivni rok sastav koji voli zezanje i deli ljubav prema muzici, iskrenim nastupom pridobio je veliki broj fanova i baš zato će upravo oni koncertima 2. i 3. oktobra otvoriti novu sezonu Gun Cluba!

 

 

 Škrtice u Gun Clubu nastupaju i 2. i 3. oktobra

Škrtice u Gun Clubu nastupaju i 2. i 3. oktobra

 

 

Ulaznice po ceni od 700 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar).

Pratite Gun Club!

Na Facebook-u:
www.facebook.com/gan.klabing
www.facebook.com/ClubGunBg
www.facebook.com/groups/17462686053/

Na Instagramu:

www.instagram.com/gun_club_beograd