Home

VESTI

Scorpions donose fascinantnu produkciju u Beograd!

No Comments Koncerti

U Štark areni su uveliko krenuli sa pripremama za tehnički najzahtevniji koncert ove godine – Scorpions, 7.decembra u 20h.

Kultni nemački bend, koji proslavlja pedeset godina karijere, rešio je da svoj prvi nastup u Srbiji učini nezaboravnim – čitav tim njihovih ljudi, zajedno sa Areninim produkcionim timom, priprema spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Iako ljubomorno čuvaju većinu detalja, uspeli smo da saznamo sledeće – sama bina je dimenzija 18 X 12 metara, sa tzv. catwalk stazom od čak 9 metara! Iznad iste postavlja se ogromna disko kugla, teška čak 100 kilograma.

Bivši Motorhead bubnjar, Mikkey Dee, imaće posebnu konstrukciju za bubnjeve koja će biti zakačena za krov hale.

Da bi svi posetioci koncerta mogli dobro da vide sve što se događa na sceni, montiraju se ’’zidovi’’ od spoljnih/outdoor LED ekrana visoke rezolucije, kvadrature 18X6.5X4X6 metara.

Fanovi iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Republike Srpske i regiona nestrpljivo očekuju koncert Scorpionsa koji su prodali preko 100 miliona nosača zvuka širom sveta, izdali 19 studijskih albuma, 28 kompilacija i 75 singlova.

Specijalni gosti nemačkih rokera biće Divlje Jagode, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Arene, online na www.kombankarena.com i svim prodajnim mestima Eventima.