Home

VESTI

Sabaton u Beogradu!

No Comments Koncerti

Sabaton u Beogradu!Legendarni bend mlađe heavy metal generacije Sabaton po četvrti put dolazi u Srbiju! Koncert će se održati u petak 19. novembra 2010. u velikoj sali SKC-a u Beogradu.

 

Kao specijalni gosti te večeri nastupiće bend Alestrorm iz Škotske i novi progresivni metal heroji Švedske, pobednici Rock The Nation takmičenja u konkurenciji 1200 bendova iz čitavog sveta – Steelwing,  čiji je debi album objavljen pre nekoiko meseci a već se poredi sa ranim radovima bendova Judas Priest i Iron Maiden.

 

Posle nastupa sa sastavima Therion i Hammerfall, i nastupa na Explosive bini Exit festivala 2009. pred rekordnih 3500 posetilaca, Sabaton ovog puta u Srbiju stižu u okviru promotivne turneje najnovijeg, šestog izdanja pod nazivom „Coat Of Arms“.
 
Album je do sada dobio najviše ocene svih relevantnih svetskih magazina i kritičara, a prati ga i odlična prodaja i digitalni download, kao i ogroman broj koncerata,  zahvaljujući odličnim pesmama i armiji fanova koja se neprekidno širi.
 
 
Sabaton
 Sabaton
 
 
Evropski deo turneje World War Tour 2010 u okviru koje će nastupati i u Beogradu za sada obuhvata 62 koncerta. Neki od njih su već rasprodati a neki, kao u Zagrebu, premešteni u veći prostor, dok su za sledeću godinu u pripremi novih 140 nastupa širom sveta.
 
Ulaznice za ovaj nesvakidašnji događaj predvođen novim snagama heavy metala, bendom Sabaton, mogu se kupiti po ceni od 1800 dinara putem sajta  www.gigstix.com  kao i na blagajnama SKC-a , Doma Omladine i  Arene, kao i u prodavnicama Felix Beograd, Mungos Novi Sad i u prodavnici Gigstix ( Pariski magazin ) u Novom Sadu. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 2000 dinara.
 
U prilogu vam šaljemo fotografije benda Sabaton.
 
Više informacija o bendovima možete pronaći na sledećim linkovima:
SABATON  

http://www.sabaton.net/ ,  http://www.myspace.com/sabaton

STEELWING

http://www.myspace.com/steelwing

ALESTORM 

http://www.myspace.com/alestorm