Home

VESTI

S.A.R.S. na ulicama Beograda!

No Comments Koncerti

S.A.R.S. na ulicama Beograda!Sve vas koji ste bili na njihovom koncertu ili ste ga slučajno propustili kao i neku novu publiku, S.A.R.S.  poziva na druženje uz mini akustični koncert u utorak, 30.06. ispred Dallas Music Shop-a (Sremska 2) od 18h.
  
Članovi benda će posle koncerta, fanovima potpisivati  „najsvežiji“ disk „Proleće“  koji samo što je izašao u CD obliku, ali i live CD izdanje 'Mir i ljubav'.
  

Ovaj novi, peti studijski album “Proleće”, u izdanju Lampshade Media i Dallas records, objavljen je na zvaničnom YouTube kanalu grupe neposredno nakon beogradskog koncerta, a, kada je proleće i kalendarski stiglo, izašao je na Deezeru a od sada ga možete naći i na disku.

Kako su započeli 2015. godinu, S.A.R.S. je tako i nastavljaju – bez predaha i punom snagom. Posle “live” kolekcije “Mir i ljubav”, objavljene 1. januara, a zatim i trijumfalnog koncerta u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 7. marta, došao je red i “Proleće”.

'Novi album smo dosta brzo objavili u odnosu na prošli, a pogotovo live album, ali imali smo gotove pesme i nismo hteli više da čekamo. U studiju je sve išlo glatko i album smo vrlo brzo završili', kaže frontmen Žarko Kovačević Žare.

 

 

 S.A.R.S. na ulicama Beograda!

S.A.R.S. na ulicama Beograda!

 

 

Osim Straight Jackina, koji gostuje u već poznatom, naslovnom singlu, provereni saradnici S.A.R.S-a koji se pojavljuju na ovom albumu su Dialup Lama, u pesmama “Ostrvo pusto” i “Murija”, kao i frontmen sastava Brkovi, Shamso 69 u numeri “Ljubomora”.

Za sve nove informacije o grupi S.A.R.S. pratite njihovu zvaničnu Facebook stranicu.