Home

VESTI

Rundek i Ekipa 3. jula u Nišu!

No Comments Koncerti Najave

Legendarni Darko Rundek i Ekipa, koji će 28. i 29. maja nastupiti u novosadskoj Fabrici, zakazali su još dva koncerta u Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Na Letnjoj pozornici Palić će zasvirati 19. juna, a u nedelju, 3. jula u Dvorištu Univerziteta – Banovini u Nišu!

Interesovanje publike za novosadske koncerte Rundeka i Ekipe jasno najavljuje nezaboravne spektakle na turneji u Srbiji. Prvo veče u Fabrici, 28. maja, rasprodato je, a za drugo je u prodaji ostalo još jako malo ulaznica. Rundek i Ekipa će, podsetimo, nastupiti i na 12. Arsenal festu u Kragujevcu, 2. jula. Publika će i na ovim koncertima imati prilike da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja “Brisani prostor”, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno”.  

Uz Darka Rundeka kao pevača i gitaristu, na sceni će biti i Roko Crnić na bas gitari, Silvio Bočić (bubanj, gitara), Miro Manojlović (udaraljke), Igor Pavlica (truba), i Ana Kovačić (saksofon, sintisajzer). 

Karte za koncert Rundeka i Ekipe u Nišu u prodaji su po promo ceni od 1.200 dinara za prvih 200 ulaznica! Nakon toga, regularna cena ulaznice iznosiće 1.500 rsd, a neposredno pred koncert cena karte biće 1.800 dinara!

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta na linku          

Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a)  i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). 

Foto: Nemanja Đorđević / Milan Savić / Long Play promo

 

Tags: