Home

VESTI

Raznovrsnost hardcorepunk izraza na Lađi

No Comments Koncerti

Raznovrsnost hardcorepunk izraza na LađiPosvećena andergraundu, MTA ekipa zakazuje žurku na splavu “Lađa”, u nedelju, 16.juna. Kao i uvek, raznovrsnost hardcorepunk izraza biće prisutna i na ovom koncertu, a kroz nastupe bendova Expectations iz Bugarske i domaćih The Bridge, Blankfile i Technicolor Lies.   

    

EXPECTATIONS (BUL)
Ambijentalni hardcore bend iz Sofije, koje smo imali prilike da čujemo kao predgrupu A Wilhelm Scream, lani u Beogradu, a nastupali su i u Novom Sadu.
   

Filozofijom samo-da-sviramo-što-više već su obišli Evropu uzduž i popreko. Beogradskim koncertom zatvaraju aktuelnu evro-turneju. Na koncertima ovog benda ne postoji pauza, niti za bend, niti za publiku. Ako stojite, nemojte da vas začudi, ako pevač siđe sa bine i direktno vam otpeva jednu "na uvce".

 

www.facebook.com/onlywhenshared
www.onlywhenshared.bandcamp.com/

THE BRIDGE
Hardcorepunk iz Beograda. Može se reći, "all stars" bend ove scene, jer je zajednički poduhvat članova nekoliko zapaženih brendova domaće hardcore scene (Hitman, Deadrise, Jain, Empty). Predvođeni nadaleko poznatim frontmenom, Acom a.k.a Alex a.k.a Choice, ovaj bend je vrlo brzo napravio “most” između različitih hardcore ekipa i odsvirao već dosta uspešnih koncerata, kako u zemlji, tako i u okolnim zemljama. Hit No Spirits-No Hearts se već peva u sing along-u na svakoj njihovoj svirci.
www.facebook.com/thebridgehc
www.thebridgehardcore.bandcamp.com/

BLANKFILE
Ovaj bend odavno ne može ući u striktne žanrovkse definicije, ali se može reći da se u muzici oseća jak uticaj bendova Architects, While She Sleeps, A Wilhelm Scream, Counterparts, Propagandhi… melodični hardcorepunk/metal?! Najveći break-out bend je napravio singlom Roadkill, a aktuelni EP je još uvek "na probi" kod publike. U Beogradu će svirati prvi put posle Jula 2012 i smene bubnjara, te su posebne pripreme za come-back nastup u "rodnom" gradu. Biće emotivno i prepuno energije svakako!

www.facebook.com/blankfileband
www.blankfile.bandcamp.com/

 

 

 Raznovrsnost hardcorepunk izraza na Lađi

Raznovrsnost hardcorepunk izraza na Lađi

 

 

TECHNICOLOR LIES
Već ustaljeni običaj MTA organizacije je da neprestano traga za novim bendovima i bendovima sa kojima još nije urađena saradnja. Ovaj put "prvi pik na draftu" je bio petočlani punk rock bend iz Beograda – Technicolor Lies. Njihov nov EP, koji i sami možete skinuti sa:
www.hotfile.com/dl/186466896/bd4af54/Technicolor_Lies_-_Eclectic_Youth.zip.html pokazao je da je čist propust što ovaj bend nije bio u nekom od ranijih MTA rostera. Odličan bend i fazon! Dokaz da i punk rock prati moderne tendencije.
www.facebook.com/technicolorlies
www.technicolorlies.bandcamp.com/

Ukrcavanje na Lađu će 16.juna biti slobodno od 20h, a prvi bend će početi u 20.30h.
Cena krstarenja će biti 300RSD.

Podržite hardcore scenu i dođite da ljuljamo brod zajedno!