Home

VESTI

Provetravanje u Kragujevcu i Užicu

No Comments Koncerti

Provetravanje u Kragujevcu i UžicuProvetravanje kulturnog prostora u Kragujevcu i Užicu! Novi koncertni brend agencije Odličan hrčak, Provetravanje, svoju misiju nastavlja u Kragujevcu, u subotu, 21. septembra.

  

Pred kragujevačkom publikom u Domu omladine će svirati Darkwood Dub, Obojeni program i Ti, a početak koncerta najavljujemo za 20 časova.
  

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Doma omladine, dok će na dan koncerta iznositi 900 dinara.

Kanda, Kodža i Nebojša, Električni orgazam, Marko Aleksandar Gajić i Hadži Prodane Duše, će nastupiti u subotu, 28. septembra i doneti “dašak svežeg vazduha” kulturnom prostoru Užica.

 

 Provetravanje u Kragujevcu

Provetravanje u Kragujevcu

 

 

Početak Provetravanja u Užicu najavljujemo takođe za 20 časova. Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Gradskog kulturnog centra.

 

Cilj Provetravanja je da u jednoj neprestanoj turneji i koncertima koji će se održavati tokom cele godine, uz dobro poznata i dokazana imena naše scene, promoviše i neke nove izvođače i bendove koji će tek naći svoje mesto među muzičkim velikanima domaće muzike.

 

Provetravanje u Užicu

Provetravanje u Užicu

 

 

Premijeru akcije Provetravanje imali smo u Nišu, 14. septembra, kada su Banovini nastupili Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i niški bend Plastic Sunday.