Home

VESTI

Promotivne ulaznice za koncert Il Divo

No Comments Koncerti

 Popularni kvartet IL DIVO, koji mnogi smatraju rodonačelnicima operskog popa, održaće koncert 26. marta 2009.  u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog nastupa.

 

Promotivne ulaznice iznose 2400, 4400, 5700, 7800 i 9100 dinara, i mogu se nabaviti od ponedeljka 22. decembra na biletarnici Beogradske arene, Bilet servisu, Eventimu.

 

Prethodni koncerti grupe IL DIVO rasprodati su širom sveta. Videlo ih je preko 1,5 miliona ljudi u 30 zemalja sveta. IL DIVO je 2006. zajedno sa Toni Brekston na otvaranju Svetskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj izveo numeru „Time of Our Lives", a nastupili su i na ceremoniji zatvaranja tog šampionata. Nastupali su i kao specijalni gosti na severno-američkoj turneji Barbare Strejsend 2006. Najveća koncertna kompanija, Live Nation, u septembru 2008. objavila je sklapanje ugovora na globalnom nivou sa kvartetom IL DIVO. 

 

 

Na ideju o osnivanju benda došao je producent Sajmon Kauel. Nakon mnogobrojnih audicija koje su trajale od 2001. do 2003, izabrana su četiri pevača: španski bariton Karlos Marin (Carlos Marin), dvojica tenora, Amerikanac Dejvid Miler (David Miller) i Švajcarac Urs Buler (Urs Buhler), i francuski pop pevač Sebastien Izambar (Sebastien Izambard).

 

ÄŒetiri veličanstvena glasa 2004. godine uspela su da učine popularnim čitav jedan muzički žanr, donoseći zvuk opere u svet popularne muzike. Sada, kao jedna od najuspešnijih grupa na svetu, sa prodatih preko 22 miliona albuma, IL DIVO kreću na svetsku turneju tokom 2009. godine, koja je objavljena na promociji njihovog petog albuma "The Promise" u Barseloni.

 

Koncert grupe Il Divo održaće koncert 26. marta 2009. godine u Beogradskoj areni.