Home

VESTI

Počinje prodaja ulaznica za koncert Tereze Salgeiro

No Comments Koncerti

Počinje prodaja ulaznica za koncert Tereze SalgeiroPevačica karakterističnog glasa, Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe Madredeus, održaće koncerte 18. aprila u Domu sindikata u Beogradu i 19. aprila u Sinagogi u Novom Sadu, oba sa početkom u 20 časova, u organizaciji „My Way“ koncertne agencije. Karte u prodaji od 22. marta.

Publiku u Beogradu očekuje nezaboravno veče portugalskog zvuka, jer će nastupiti i Maja Volk sa ansamblom „Beogradski fadisti“, koji je jedan od retkih na svetu, a izvodi neke od najpoznatijih fado kompozicija nastalih od 19. veka do danas.

 

Ulaznice za nastup u Beogradu iznose: 1900, 2200 i 2500 dinara i mogu se nabaviti na blagajni Doma sindikata, kao i na Card Service prodajnim mestima: Beogradska arena, Ušće Shopping Center, Bilet centar.

 

Karte za novosadski nastup Tereze Salgeiro, po cenama 1200 i 2000 dinara, dostupne su na prodajnom mestu Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 8 do 14 sati i Card Service prodajnom mestu u TC Bazaar.
 

 

 Tereza Salgeiro

Tereza Salgeiro

 

 

Online prodaja za oba koncerta dostupna na sajtu www.tickets.rs.
 
Tereza Salgeiro je jedna od najtraženijih pevačica, koja je nastupajući samo sa grupom Madredeus održala preko 1000 koncerata širom sveta. Osim specifične emocije koju prenosi svojim veličanstvenim glasom, Terezu je, sa grupom Madredeus, proslavio i slavni reditelj Vim Venders u filmu „Lisabonska priča“. Sarađivala je sa brojnim umetnicima među kojima su: Hoze Kareras, Kaetano Veloso i mnogi drugi. Tokom 2011. Tereza se povukla sa svojim muziučarima u manastir Arabida, gde je u okruženju planina postavila muzički studio u kome je kreirala 17 numera za novi album "O Mistério".

Više informacija na sajtovima:
www.teresasalgueiro.pt

Ansambl Beogradski fadisti, koji je inicirala i okupila Maja Volk, prvi je na ovim prostorima i jedan od retkih van portugalskog govornog područja, izvodi neke od najpoznatijih fado kompozicija nastalih od 19. veka do danas, pesme koje prati i zanimljiva priča o njima, Portugalu i šarmu te sve popularnije muzike.