Home

VESTI

Počinje Amstel unplugged serija koncerata

No Comments Koncerti

Počinje Amstel unplugged serija koncerataNastupom Vasila Hadžimanova, u subotu 16. novembra 2013. godine, Ustanova kulture Starog grada Parobrod, uz podršku Amstela, otvara sezonu kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

  

Poznati džez muzičar u okviru svog benda Vasil Hadžimanov Trio, eksluzivno će izvesti materijal sa diska koji je 2011. izdat za “Skopje Jazz festival record Label”.
  

Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK Parobrod i Amstel Premium Pilsener, udružili su se realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja.

Novi koncept “Amstel unplugged” koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju. Prvi u nizu ovih eksluzivnih koncerata rezervisan je za Vasil Hadžimanov Trio koji će u intimnoj atmosferi, u prostoru kapaciteta do 100 mesta, nastupiti u sastavu Vasil Hadžimanov – klavir, Peđa Milutinović – bubanj i Milan Nikolić – kontrabas.

 

 

 Počinje Amstel unplugged serija koncerata

Počinje Amstel unplugged serija koncerata

 

 

Početak koncerta zakazan je za 20.30 sati, a cena karte, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, iznosi 700 dinara. Sledeći ekskluzivni koncert u Parobrodu rezervisan je za sastav Hornsman Coyote & Soulcraft, u subotu, 7. decembra 2013. godine, sa početkom u 20.30 sati.