Home

VESTI

Počela prodaja ulaznica za koncert grupe Incognito

No Comments Koncerti

Počela prodaja ulaznica za koncert grupe IncognitoPredvodnici  acid jazz scene, grupa  Incognito, nastupiće u Domu sindikata 19. oktobra, u organizaciji “My Way” koncertne agencije. Ulaznice su u prodaji od utorka, 17.09, na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara.

   

Na koncertu u Domu sindikata ovaj britanski sastav promovisaće album “Surreal”, objavljen prošle godine, za koji osnivač benda, Blui Monik, kaže da izražava osećanja i stavove na jedan poseban način. Pesmama na novom albumu članovi benda Incognito su “duboko zaronili u svoju kreativnu dušu” i napravili zvuk na koji su veoma ponosni. Većinu pesama na albumu izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama.
  

Ovo je bend koji ima izvanrednu interakciju sa publikom, a u Beograd dolaze sa jedanaestočlanim bendom koji uključuje i pevačicu Kejti Hektor, poznatu po odličnom soul glasu koja je pri tom i mentor Emeli Sande, i Vanesu Hejns, pevačicu koja je tokom svoje bogate karijere sarađivala sa Chakom Kan, Van Morisonom, Anastasijom i Bilijem Oušenom.

Incognito su tokom 32 godine svog postojanja objavili 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova, među kojima su se izdvojili veliki hitovi: “Don't You Worry 'bout a Thing", "Always There", “Still a Friend Of Mine”, “Positivity” i mnogi drugi.

 

 

 Počela prodaja ulaznica za koncert grupe Incognito

Počela prodaja ulaznica za koncert grupe Incognito

 

 

Detaljne informacije o bendu Incognito mogu se naći na sajtu www.incognito.org.uk i  na društvenim mrežama:
www.facebook.com/cogheads
www.twitter.com/incognito_world
www.youtube.com/artist/incognito