Home

VESTI

Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu!

No Comments Koncerti

Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu!Nakon višegodišnje pauze „Pips, Chips & Videoclips“ ovog vikenda ponovo se druže sa publikom u Srbiji. Bend će održati dva besplatna koncerta i to u subotu 15. februara u klubu Gun u Beogradu, a u nedelju u klubu Route 66 u Novom Sadu.
   
Pipsi će predstaviti svoj novi album „Walt“, koji je osvojio i publiku i kritiku, a na repertoaru će biti i brojni hitovi iz njihove dve decenije duge karijere. Bend je upravo objavio svoj treći singl „Trubač“, u kome kao glavni vokal gostuje  pevačica Jinx-a Jadranka Ivaniš Yaya.
 

Stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni, „Pips, Chips & Videoclips“ vratili su se nakon šest godina od poslednjeg izdanja i uspeli da potpuno osvoje publiku već prvim singlom „Htio bi da me voliš“, koji je najavio „Walt“. Mnogi kritičari ocenili su album kao pravo remek delo,  hrvatski mediji su ga svrstali u sam vrh liste najboljih izdanja 2013., a publika je uzvratila rasprodatim koncertima na kojima su prethodnih meseci promovisali album.

Svirke u Beogradu i Novom Sadu biće i ponovno upoznavanje Pipsa sa našom publikom i energijom i emocijama koje njihova muzika nosi.

„Sviraćemo  kompletan album „Walt“, red je da se ljudi sprijatelje s njim. Naravno, sviraćemo i ključne songove karijere. Vrlo nam je bitno kako ćemo se predstaviti publici u Beogradu i Novom Sadu, na način kako i priliči. Veselimo se ovim svirkama, jer opet treba da se dokazujemo, trebamo biti našpanovani, a to nas čini svežim i mlađim" kaže Dubravko Ivanjiš, frontmen benda.

 

 

 Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu!

Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu!

 

 

Koncert u klubu Gun u Beogradu počinje u 22h, dok u Novom Sadu u klubu Route 66 počinje u 21h. Ulaz će biti slobodan.

Upoznajte Pips, Chips & Videoclips:

Spot za singl „Bi ili ne bi“

Spot za singl „Htio bi da me voliš“

Spot za singl   „Trubač“

Sajt: www.pipschipsvideoclips.com
Facebook: www.facebook.com/pages/pipschipsvideoclips/8736407700?fref=ts