Home

VESTI

Partibrejkers žurka sutra u Novom Sadu

No Comments Koncerti

Partibrejkers žurka sutra u Novom SaduSlavljenički koncert povodom 30 godina postojanja legendarni Partibrejkers održaće sutra, 29. novembra (20:30) u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu, gde će im predgrupa biti beogradski pank rokeri Dža ili bu.

"U Novom Sadu smo prvi koncert imali 1983. godine. Nama je u Novom Sadu uvek bilo odlično. Nadam se da će tako biti 29. novembra. Očekujem dobru atmosferu, harmoniju i jedinstvo sa publikom", kaže frontmen Zoran Kostić-Cane.

 

Požurite! Ulaznica za upad na veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu još ima u pretprodaji po ceni od samo 800 dinara na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima. Na dan koncerta karta će koštati 1.000 dinara.

Prigodno pred svirku u Novom Sadu, Partibrejkers su objavili nedavno singl/spot "Noćas u gradu", koji je snimljen uživo u krcatoj beogradskoj Hali sportova, pred preko 5.000 posetilaca, na prvom u nizu velikih koncerata Brejkersa povodom jubileja ove godine.

 

 

 Partibrejkers u Hali sportova

Partibrejkers u Hali sportova

 

 

Cane, gitarista Nebojša Antonijević-Anton i ostali pripremaju za Novosađane još jedno rokenrol slavlje sa klasicima kao što su "1000 godina", "Kreni prema meni", "Put", "Hoću da znam", "Hipnotisana gomila"…

Dža ili bu za svoj nastup ispred Partibrejkersa najavljuju "sve stare hitove", od "Ustani i kreni" i "Staljina" do "Večnih lovišta", uz pesmu "Vip" koja se pojavila nedavno kao singl/spot najava predstojećeg novog albuma "Kukovo leto".

"Očekujemo odličnu svirku ispred Partibrejkersa, uz čiju smo muziku odrastali i sazrevali kao bend. Izvorni rok zvuk u sprezi sa pank enrgijom je ono što nas je održalo sve ove godine, a Partibrejkerse krasi upravo to. Ove godine proslavljamo 25 godina postojanja i biće nam čast da nastupimo na njihovoj proslavi tri decenije rada", ističe frontmen Nebojša Simeunović-Sabljar.