Home

VESTI

Otvara se letnja scena SubBeernog Centra – Beer Garden

No Comments Koncerti

SubBeerni Centar dobre vibracije iz Cetinjske ulice seli u debeli hlad Ade Ciganlije BESPLATNIM KONCERTOM ZOSTERA 29. JUNA OTVARA SE BEER GARDEN.

Nula pretencioznosti, a tona iskrenosti. Zabavno, znojavo, duhovito, ironično, moćno i opuštajuće. 

Tako xu drugi opisali rasprodati spektakl koji je grupa ZOSTER priredila za zatvaranja zimske sezone SubBeernog centra. Baš zato je SubBeerni Centar odlučio da pokloni Beogradu, Beograđanima i gostimaa glavnog grada BESPLATNI koncert kultnog mostarskog benda.

U petak, 29. juna, velikim koncertom grupe ZOSTER, SubBeerni centar će iz podzemlja Cetinjske i zvanično da se preseli na makišku stranu Ade Ciganlije – Beer Garden će u naredna dva meseca da bude letnja scena SubBeernog Centra!

Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije, u prirodnom hladu šume, i ove godine, četvrte u nizu, pored velikog izbora piva i hrane, na Beer Gardenu će biti organizovan i bogat muzički program.

Planirano radno vreme je svakog dana od 15h do 01h, dok će petkom i subotom Beer Garden raditi produženo – do 02h.

Beer Garden je prethodnih godina posetilo više od sto hiljada ljudi, te će i ove godine biti glavno mesto za beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima.

Veliko otvaranje zakazano je kad i veliki beogradski koncert grupe Zoster pod vedrim nebom – 29. juna. Beer Garden će nas i zagrejati za otvaranje – 28. juna na početku Makiške strane beogradskog mora uz svirku benda Dea Dia.

 

Tags: , , ,