Home

VESTI

Otkazan koncert grupe Slayer

No Comments Koncerti

 Koncert legendarnog treš metal sastava Slayer zakazan za 24. jun na beogradskom stadionu Tašmajdan, otkazan je zbog slabe prodaje karata.

"Zaključno sa krajem prošle nedelje prodato je manje od 300 ulaznica što je daleko manje od broja koji obećava dobar nastup sa solidnim zvukom na Tašmajdanu. Naša praksa je da svi događaji koje organizujemo moraju imati visok nivo kvaliteta, kao koncert benda Iron Maiden marta prošle godine", saopštila je promoterska kuća "Talent boks".

Iz "Talent boksa" naglašavaju da su se odlučili na otkazivanje koncerta "uzimajući u obzir i nestabilnu situaciju u zemlji i regionu koja odbija mnoge bendove i njihove menadžmente, a i publiku koja nema poverenja da kupuje karte u pretprodaji".

"Smatramo da je blagovremeno otkazivanje koncerta najbolje rešenje", kažu promoteri, koji su najavili da od 6. juna počinje vraćanje novca svima koji su kupili karte na mestima gde su kupljene.

U znak zahvalnosti ljudima koji su kupili karte za koncert Slayera, "Talent boks" najavljuje da će prilikom povraćaja novca "dobiti prigodan poklon".