Home

VESTI

Ogoljeni LET 3 u Beogradu i u Novom Sadu

No Comments Koncerti

Ogoljeni LET 3 u Beogradu i u Novom SaduLegendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Beograđane i Novosađane svira kompletno dva genijalna albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru pre nešto manje od tri decenije.

 
"Two Dogs Fuckin" i "El Desperado" uživo u Novom Sadu 16. decembra (Klub Quarter) i u Beogradu 17. decembra (Elektropionir)!
 

Let 3 dolaze da uživaju sa svojim prijateljima u prva​ dva​ albuma​ ​-​ u iskrenom i čistom koncertu! Ogoljeni – bez brnjica, vatrometa, čepova, topova, kostima i šminke… pa čak i bez brkova… Samo znoj i uživanje u sviranju starih, velikih hitova sa starih, velikih albuma.

 

 

 Ogoljeni LET 3 u Beogradu i u Novom Sadu

Ogoljeni LET 3 u Beogradu i u Novom Sadu

 

 

Let 3 je još 2009. godine na vinilu reizdao svoja prva dva, prema mišljenjima mnogih kritičara, najbolja ex-Yu alter rock albuma – "Two Dogs Fuckin" i "El Desperado", nakon čega je usledila i serija od čak sedam rasprodatih ekskluzivnih ,,koncerata u rupi" koji su digli njihovu rodnu Rijeku na noge.

Sedam godina kasnije, na poziv fanova, u septembru 2016. Let 3 su odlučili da opet prirede koncerte sa repertoarom koji se oslanja isključivo na prva dva kultna albuma. U dva rasprodata bjelovarska i jednom zagrebačkom koncertu dogodio se neočekivani ponovni bum i regionom se ponovo proširila glad za starim Letovim pesmama. U Beograd i Novi Sad Let 3 dolaze da tu glad utole!

 

 

Ogoljeni LET 3 u Beogradu i u Novom Sadu

Ogoljeni LET 3 u Beogradu i u Novom Sadu

 

 

Ulaznice su već u prodaji!

Za Novi Sad – na svim Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 dinara (ograničen promotivni kontigent), dok će regulana cena biti 800 dinara​.​

Za Beograd – u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 800 dinara. Za prvih 50 koji kupe kartu cena ulaznice je 600 dinara.