Home

VESTI

Obojeni program u Novom Sadu i Beogradu

No Comments Koncerti

Obojeni program u Novom Sadu i BeograduKoncertna agencija Odličan hrčak sa ponosom najavljuje novosadski i beogradski koncert kultnog Obojenog programa koji će se odigrati u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad) u petak 12. i u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22) u subotu 13. oktobra 2012. godine.

   

Bend će u neobičnoj postavi u kojoj trenutno nastupa (vokal, dva basa i bubanj) publici predstaviti aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?” (Odličan hrčak/Exit Label, 2012), ali je i podsetiti na ranije hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere.
  

U oktobru 2011. godine, izdavačka kuća Odličan hrčak objavila je reizdanja prva dva albuma grupe Obojeni program – „Najvažnije je biti zdrav“ i „Ovaj zid stoji krivo“, izdanja koja se najčešće navode kao reprezentativni predstavnici savremenog ex-YU roka čiji počeci se upravo i vezuju za ovaj bend.

 

Aktuelni album ,,Kako to misliš: mi” je već prvim singlom ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli“ probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i nakon više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji.

 

 

 Obojeni program u Novom Sadu i Beogradu

Obojeni program u Novom Sadu i Beogradu

 

 

Sa novim izdanjem ,,Kako to misliš: mi” Obojeni program se našao na vrhu svih relevantnih top lista domaće muzike (MTV Domaćica, Jelen top 10, Diskomer, Pop mašina…), a kritika i publika imaju samo reči hvale.

Ulaznice će moći da se kupe na svim Eventim prodajnim mestima od utorka 4. septembra, i to:

– za novosadski koncert 12. oktobra po pretprodajnoj ceni od 500 dinara,

– za beogradski koncert 13. oktobra po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.