Home

VESTI

Novi spot Luisa Fonsija i Demi Lovato pred koncert u Beogradu

No Comments Koncerti

Novi spot Luisa Fonsija i Demi Lovato pred koncert u BeograduNakon godine istorijskog uspeha, vladavine na najznačajnijim svetskim top listama, čak 11 uzastopnih meseci, i obaranja rekorda u prodaji, strimovanju i prikazima na YouTube-u, Luis Fonsi je spreman za “još jedan krug”.
 
Izašao je dugo očekivani singl i spot za "Echame La Culpa" (“Okrivi mene”), duet sa multi-platinastom, svetskom superzvezdom Demi Lovato, koja peva na španskom.
 

Fonsi, koji je pesmu sa Demi snimao u Njujorku, o saradnji je rekao: "Snimanje sa Demi je bilo divno iskustvo, i ono što me najviše oduševilo je bila njena želja da peva na španskom, i to kakav je perfekcionista po pitanju izgovora reči pesme." "Muzički gledano, ona je savršena, njen glas mi je učinio produkciju pesme najlakšom koju sam ikad uradio u svojoj karijeri."

"Moj prvi utisak o Fonsiju je bio da, ne samo da je izuzetno zahvalan i sladak, ali i vrlo strpljiv sa mojim španskim, što je zaista osvežavajuće, jer sam bila zabrinuta da neće ispasti dobro, rekla je Lovato. "Ali ispalo je ok i ja sam mu zaista zahvalna što je bio sa mnom i pružao  mi podršku”.

 

“Naravno, on je izuzetno talentovan i drago mi je što sam imala priliku da radim s njim ".

 

 

 Novi spot Luisa Fonsija i Demi Lovato pred koncert u Beogradu

Novi spot Luisa Fonsija i Demi Lovato pred koncert u Beogradu

 

 

"Echame La Culpa" je snimljen prošlog meseca u Bruklinu, a režirao ga je Carlos Perez, čoveka iza “Despacita”, najgledanijeg videa u istoriji YouTube-a, sa preko 4 milijarde pregleda.

Fonsi će novu pesmu promovisati na svojoj uspešnoj "Love + Dance” svestskoj turneji, na koncertima u okviru koje će 24. novembra nastupiti u Štark Areni.

Ulaznice za ovaj plesno-muzički spektakl su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima,na blagajnama Arene i Bilet Centra Beograda, i online na www.kombankarena.com i www.eventim.rs.