Home

VESTI

Novi singl i spot grupe Love Hunters pred koncert u Božidarcu

No Comments Koncerti

Novi singl i spot grupe Love Hunters pred koncert u BožidarcuSastav Love Hunters će prvi put u karijeri nastupiti u Centru za kulturu,,Božidarac” na Dan zaljubljenih, u petak 14. februara, a tim povodom objavili su i novi singl – pesmu "Black Blue" za koju snimili i spot koji će danas biti dostupan na sajtu EXIT Music.
  
Pesmu "Black&Blue"koja najavljuje novi album Love Hunters-a premijerno ćemo uživo izvesti upravo u Božidarcu na Dan Zaljubljenih.
  

Beogradsku publiku na koncertu 14. februara očekuju i stari hitovi, kao i pesme iz filma "Love hunter", ostvarenja snimanog tokom mog boravka u Njujorku", kazao je pred prestonički nastup Milan Mumin, frontmen čuvenih Hantersa.

 

Podsećamo da će pored nastupa grupe Love Hunters publika Vračar Rocks festivala u petak 14. februara biti u prilici da vidi i nastupe Vile Filozofine i sastava Microsonic.

 

 

 Novi singl i spot grupe Love Hunters pred koncert u Božidarcu

Novi singl i spot grupe Love Hunters pred koncert u Božidarcu

 

 

Ulaznice mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 350 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u ,,Božidarac", ulaznice koštati 500 dinara.

Vračar Rocks festival i Love Hunters su pripremili i posebnu pogodnost za sve ,,golupčiće" koji u petak dođu u Božidarac: na ulazu, pred sam koncert, moći će da se kupe ,,zaljubljene karte", odnosno dve ulaznice po ceni od 800 dinara!

Koncert počinje u 20h.