Home

VESTI

Nouvelle Vague u Beogradu!

No Comments Koncerti

Nouvelle Vague u Beogradu!Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će 12. decembra od 22h u bioskopu Odeon (Narodnog fronta 45) nastupiti francuski bend Nouvelle Vague.

 

U okviru evropske turneje povodom svog trećeg albuma “Nouvelle Vague 3”, ovaj popularni bend će se predstaviti beogradskoj publici u jednom potpuno novom ambijentu čuvene bioskopske dvorane.

 

Tako će publika u sali, u kojoj će se po prvi put održati jedan veliki koncert, moći da čuje NV viđenje legendarnih numera kao što su Master and Servant (Depeche Mode), God Save the Queen (Sex Pistols), So Lonely (The Police), Road to Nowhere (Talking Heads) i mnoge druge.  

Karte za ovaj događaj će se naći u pretprodaji od 19. novembra u Bilet Servisu i Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanović 4) po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara. U prodaji će biti 200 karata po ovoj promotivnoj ceni.

 

Nouvelle Vague u Beogradu!

 

Sledeća pretprodajna cena će biti 1500 dinara, u ograničenom broju primeraka, dok će cena karte na dan održavanja koncerta kao i na samom ulazu biti 1800 dinara.

 

 

NOUVELLE VAGUE u Beogradu – 12. decembar 2009.

od 22h u bioskopu Odeon (Narodnog fronta 45)