Home

VESTI

Nick Cave and The Bad Seeds – ulaznice u prodaji!

No Comments Koncerti

Nick Cave and The Bad Seeds - ulaznice u prodaji!Ulaznice za koncert Nick Cavea & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, u prodaji su od petka, 17. februara po cenama od 2990 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama:

   

Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Sve cenovne kategorije možete pogledati na linku: www.kombankarena.com.

  

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupiće 28. oktobra u Kombank Areni! Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na  kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

 

 

 Nick Cave and The Bad Seeds - ulaznice u prodaji!

Nick Cave and The Bad Seeds – ulaznice u prodaji!

 

 

Nick Cave & The Bad Seeds  prodali su više od 5 miliona albuma širom sveta i ostavili dubok i dalekosežan uticaj na svetsku umetničku scenu.

Nick Cave & The Bad Seeds turneju su započeli nastupima u Australiji i na Novom Zelandu a od jeseni se premešta u Evropu u okviru koje će posetiti i Beograd.

U Beograd dolazi sa svojim bendom Bad Seeds koji čine Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.