Home

VESTI

Nežni Dalibor 28. marta u klubu Gun

No Comments Koncerti

Nežni Dalibor 28. marta u klubu GunNežni Dalibor nastavlja sa promotivnom turnejom povodom izlaska novog, trećeg po redu albuma. U petak, 28. marta nastupiće u beogradskom klubu Gun i predstaviti izdanje koje nosi ime benda objavljeno  18. novembra 2013. godine. FB Event. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

  

Treći album u karijeri benda smiljen je, kao i prethodna dva, u studiju Digimedia u Beogradu, u periodu od maja do avgusta 2013. godine, sa producentom Borisom Mladenovićem.
 

Materijal je snimljen uživo, sa minimalnim nasnimavanjem dodatnih elemenata, u postavi u kojoj Nežni Dalibor nastupa od kraja 2012, godine: Ivica Marković, Ljubomir Vučković, Davor Sopić i Dragan Jovanović. Album se može besplatno preuzeti na adresi , u zvučnom formatu po izboru. Dizajn omota albuma je delo slikarke Anđelke Čakarević.

 

Zasad postoji samo digitalno izdanje, a bend ima u planu da album, kada se za to stvore uslovi, objavi i na vinilu. Prvi radijski i video singl sa albuma je pesma Deca. Režiju videa zajednički potpisuju Davor Sopić i Nemanja Đorđević.

 

 

 Nežni Dalibor 28. marta u klubu Gun

Nežni Dalibor 28. marta u klubu Gun

 

 

www.neznidalibor.bandcamp.com/
www.facebook.com/pages/Ne%C5%BEni-Dalibor/76442689727
www.twitter.com/neznidalibor