Home

VESTI

Nedelju dana do beogradskog koncerta benda The Real McKenzies

No Comments Koncerti

Najavili smo da će kanadski celtic-punk sastav The Real McKenzies nastupiti na PRIS Stage-u, u Barutani na Kalemegdanu, u sredu, 29. avgusta, a iste večeri će, u svojstvu predgrupa, nastupiti Irish Stew of Sindidun, Scordisci i Skadrilla.

Domaća podrška je veoma srećna zbog predstojećeg događaja, što pokazuju i izjave članova bendova. Da mi je neko pre nekoliko godina kad smo išli kolektivno u Zagreb da slušamo The Real McKenzies rekao da ćemo da sviramo koju godinu kasnije sa njima, slatko bih se nasmejao i častio bih ga pivom, ali eto, to će se ipak dogoditi. Mi smo veoma srećni jer možemo da delimo binu sa uzorima i sa bratskim bendovima kao što su Skadrilla i Irish Stew. Sva tri benda se druže i privatno, tako da će ovo biti jedno prelepo iskustvo za sve bendove i publiku, a plus se sve to dešava na jednoj prelepoj lokaciji kao sto je Barutana koja je poznata po dobrim koncertima, poručuje Strahinja Kosovac, gitarista benda Scordisci.

O bendu The Real McKenzies nema potrebe trošiti previše reči. Kao klinci smo prisustvovali njihovom prvom koncertu u Srbiji pre više od 10 godina i oni su svakako bili jedan od naših uzora u tim samim počecima. Neopisivo nam je drago što ovoga puta imamo priliku da odmerimo snage zajedno sa njima na bini, poručuje Bojan Petrović, frontmen benda Irish Stew od Sindidun.

Mi iskreno jedva čekamo da posle Ladovice rasturimo i sa drugarima Scordiscima i sa Stew-om, a da… i sa McKenzies-ima! Mi za ovu svirku spremamo potpuno nove stvari i imidž, ali bez brige – i dalje smo progresiv ska. Dođite, kajaćete se posle, evo obećavamo, poručuje Branislav Šarić, frontmen benda Skadrilla.

Cena ulaznice do dana koncerta iznosi 600 dinara, dok će na ulazu cena biti 800 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a karte možete nabaviti i porukom u inbox Facebook stranice portala PRIS ili broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova Scordisci i Skadrilla.

 

 

Tags: , , , ,