Home

VESTI

Nastavak turneje “Lavirint“ u 2010.

No Comments Koncerti

Koncert grupe Van GoghJelen Music predstavlja Vam koncert grupe Van Gogh, benda koji se nalazi na turneji po Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, a koji će se održati u subotu, 24. aprila, u 21h u Hali Sportova u Pozarevcu!
 
Tom prilikom Van Gogh će, pored dobro poznatih hitova, Pozarevljanima predstaviti i aktuelni album "Lavirint" koji je izdat juna 2009. godine, a samo za 30 dana prodat u više od 100.000 primeraka!
 
Jelen Music je organizator i pokrovitelj najvećih muzičkih dešavanja u zemlji. U želji da promoviše kvalitetnu urbanu muziku, Jelen Music pokretač je Jelen Pivo Live festivala i emisije Jelen Top 10 koja u formi top liste, sa mnoštvom propratnog sadržaja, nastoji da domaćoj publici približi savremenu domaću pop-rok muziku!

 

Ulaznice po ceni od 450 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Hala Sportova, Rock Cafe i Turistička organizacija Požarevca. Posle Ljubljane, Zagreba, Leskovca,  Ciriha  i Požarevca u okviru nastavka turneje grupa Van Gogh nastupiće i u Osjeku, Tuzli, Orašju, Brčkom i Kumanovu!
 
 
Jelen Music Vam predstavlja
Jelen Music Vam predstavlja
 
    

Van Gogh je osnovan u Beogradu 1986. godine, a nagli uspon i popularnost doživeli su desetak godina kasnije. Nakon osam studijskih albuma i stotine koncerata, danas je Van Gogh grupa koja je svirala širom sveta i 2007. godine osvojila MTV Adria nagradu za najboljeg regionalnog izvođača!