Home

VESTI

Na bini Deni i 42 mikrofona

No Comments Koncerti

Deni i 42 mikrofonaPopularna belgijska grupa „Vaya Con Dios“ predvođena harizmatičnom pevačicom Deni Klajn održaće koncert u „Sava centru“ u ponedeljak, 3. maja.

 

Menadžment popularne grupe u rajder listi zahteva od direkcije „Gitar art festivala“ izrazito visoke tehničke uslove na koncertu, a pevačica će uživati u crvenom vinu i domaćim specijalitetima.

Zahtevi menadžmenta posebno su detaljni kada je u pitanju odvojena garderoba u „Sava centru“ za Deni Klajn, ujedno autorke svih hitova grupe „Vaya Con Dios“.

 

Profesionalni frizer i stilista pobrinuće se za izgled šarmantne pevačice ove popularne belgijske grupe, a garderobu će biti ukrašena ružama, bordo zavesama i svećnjacima. Deni uvek pije čaj sa medom pre nastupa, a posle koncerta umesto uobičajenog šampanjca, nazdraviće uz kvalitetno crveno vino. Za ketering u bekstejdžu i ovaj put biće zadužen tim vrhunskih kuvara Leticije Gardo.

 

 

Vaya Con Dios sutra u Sava Centru

Vaya Con Dios sutra u Sava Centru

 

 

Daleko više pažnje posvećeno je tehničkim detaljima rajdera koji se odnose na složenu akustiku koju zahteva tim vrhunskih muzičara. Organizator koncerta obezbediće zvučni sistem marke „Meyer“ iz serije „Milo“, čuvene po svojoj nesvakidašnjoj dinamici koja dostiže i 130 decibela. Na sceni će se nalaziti veliki koncertni klavir „Steinway & Sons“, a sedmočlani bend pored Dani Klajn čine još pijanista, violinista, gitarista, trubač, basista i bubnjar. Akustika benda zahteva i čak 42 mikrofona različitih karakteristika od kojih će nekoliko biti spojeno bežičnim signalom! Zanimljivo je i da tim koji realizuje tehničku produkciju koncerta broji blizu 40 ljudi.

Ulaznice
Publika u „Sava centru“ moći će da uživa uz večne hitove kao što su „What’s a Woman“, „Don’t Cry for Louie“, „Puerto Rico“, „Just a Friend of Mine“ ili „Nah Neh Nah“. Koncert počinje u 20.30 časova, a ulaznice po ceni od 1.800, 2.400 i 3.200 dinara prodaju se na blagajnama „Bilet servisa“ (i za vreme praznika), „Eventima“ i „Sava centra“.

Izvor:
Blic Online