Home

VESTI

Marčelo: Nove pesme i stari prijatelji

No Comments Koncerti

Marčelov slavljenički koncertKada nije Marčelo, jedan od najuspešnijih hip-hopera sa zavidnom bazom fanova, onda je Marko Šelić, pisac i kolumnista.

 

Za njega kažu da je na najbolji mogući način ispreplitao svoje talente. Za samo deset godina objavio je četiri albuma i dve knjige – „Zajedno sami" i „O ljudima, psima i mišima".

 

Prema jednoj od njih uskoro će biti urađena i predstava.

 

Do kraja godine, pozorište „Dadov“ postaviće na repertoar predstavu rađenu po mom romanu „Zajedno sami", Marčelo objašnjava čime je trenutno okupiran.

 

Njegov slavljenički koncert povodom deset godina karijere, zakazan je za subotu 6. novembar u beogradskom SKC-u. Novi četvrti album „Deca i Sunce“ dobiće svi fanovi uz kupljenu kartu.

 

 

 Marchelo & Filteri

Marchelo & Filteri

 

Za sve nestrpljive koji žele do dođu na koncert dobro pripremljeni, kompanija Converse na svom sajtu svakog ponedeljka do datuma koncerta nudi po jednu novu Marčelovu pesmu. Prva poklon pesma „Takav da mirno spava" se već nalazi na adresi converse.rs. Ona je i prva nova napisana pesma posle izlaska albuma „Treća strana medalje". 

 

 
Marčelo & Filteri će na koncertu ugostiti veliki broj prijatelja:

Nastupali smo po raznim festivalima po regiji i drago mi je što ćemo skupa rokati i u Beogradu! Čestitke mu na svim ovim godinama rada, vidimo se, ljudi, tamo!, poručuje Kandžija najpoznatiji Osiječanin među reperima i jedna od najvećih nada hrvatskog hip hopa.

Sa Marčelom delimo mnogo stavova i generalno pričamo o istoj stvari, istim vrednostima. Marko i Filteri su mnogo učinili za nas i na tome ćemo im uvek biti zahvalni. Imati te ljude za prijatelje je privilegija i to je ono što ostaje i kada se sva svetla na bini pogase, ovako Iskazovci opisuju svoje druženje sa Marčelom.

Pored Kandžije & Golih žena, Iskaza & Svedoka, na koncertu u SKC-u nastupiće i Suid, kruševački hip-hop veteran i poeta i SOLOW, harizmatični liričar mlađe generacije.  

Karte za koncert se nalaze u pretprodaji na blagajni SKC-a po ceni od 750 dinara.