Home

VESTI

Marčelo i Elemental u Hali sportova!

No Comments Koncerti

Marčelo i Elemental u Hali sportova! Photo by Ana DanilovicPrethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album ,,Napet šou", svoje peto i najuspešnije izdanje u 12 godina dugoj muzičkoj karijeri.
 

I, kako sam Marčelo kaže: ,,Došlo je vreme da se prebrojimo", te će sa tom idejom i izazovom 10. oktobra održati najveći koncert ikada – u Hali sportova na Novom Beogradu!
 

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima – svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove!

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti Elemental, jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma ,,De Facto". Od 2003. godine i dueta ,,Bekstvo", Elemental i Marčelo su se sretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima, a ujediniće se i 10. oktobra u Hali sportova!

 

 

 Marčelo i Elemental u Hali sportova!

Marčelo i Elemental u Hali sportova!

 

 

U subotu, 10.10.2015. godine u Hali sportova na Novom Beogradu očekuje nas dvostruki koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental!

,,Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene" – ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi… Koncertom 10.10.2015. godine u novobeogradskoj Hali sportova, Marčelo, koji je ,,poput Boba Dilana ili Džona Lenona postao glas generacije", izazvaće sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učine još boljim… i glasnijim!

 

 

Marčelo i Elemental u Hali sportova!

Marčelo i Elemental u Hali sportova!

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima. Promotivna cena ulaznica važi do 6. septembra.

Pratite Marčela i Elemental:

Na Facebook-u:

www.facebook.com/marcelodefacto
www.facebook.com/elemental.hr

Na YouTube-u:
www.youtube.com/MarcheloOfficial
www.youtube.com/elementalbend

Na Instagramu:
www.instagram.com/marcelodefacto 
www.instagram.com/elementalbend