Home

VESTI

Manifestation (Ger) na Akademiji

No Comments Koncerti

Manifestation (Ger) na AkademijiLemilica Trans Tourbooking Agency, s ponosom vam predstavlja: Manifestation, Hardcore bend iz nemačkog grada Saarlouisa, treći put dolazi u Srbiju.

 

Prvi put su došli u okviru turneje sa 25 Ta Life, drugi put u okviru turneje sa bendom iz istog grada Bleed Into One i sa Deafness By Noise iz Samobora (Hrvatska), i oba puta oduševili domaće ljubitelje tvrdog zvuka.

 

Iza sebe imaju 3 albuma, a ovom prilikom beogradskoj publici predstaviće ovogodišnje ostvarenje "Burden Of Mankind“. Sigurni smo da na njihovom nastupu neće izostati i hitovi sa prethodnih albuma, poput "Billy The Kid“, "From Ashes“ "…

Domaća podrška na ovom koncertu su Dicord i Soulcage.

Discord, dobro poznato ime na domaćim, prostorima bivše SFRJ i Bugarske. Šta reći za bend koji postoji 13 godina i koji je i dalje tu, i dalje aktuelan. Postava Discorda osvežena je novim basistom, a bend je u fazi pripreme novog albuma, koji se očekuje početkom sledeće godine. Možda nas počaste kojom novom pesmom, a možda iskoriste i neke kadrove sa ovog koncerta za novi spot koji će uskoro raditi.

Soulcage je novi, mladi Hardcore sastav iz Gornjeg Milanovca, koji u poslednje vreme ima sve više fanova, naročito nakon odličnog nastupa na rođendanskom koncertu radija Breaking The Silence u Smederevu. Beogradska publika nedavno je mogla da ih čuje i na Akademiji, kada su nastupili ispred hc-punk legendi KBO!

Koncert će se održati u Velikom klubu, sa početkom u 22h, a cena karte je 400 dinara.

 

Manifestation (Ger) na Akademiji

 

Iste večeri u Malom klubu Akademije nastupiće novosadska grupa VODA NAD VODAMA uz podršku prestoničkog benda BUDILNIK!

Voda nad vodama pokušava da izgovori ono što čovek pomisli kada shvati da je kasno, da će mu se nebo uskoro sručiti na glavu.
http://www.myspace.com/vodanadvodama

Budilnik – posle kraćeg vremena traženja trećeg člana, Ticija i Frizbi pronašli su punu postavu. Pridružili su im se semplovi sa njihovog laptopa, koji uz minimalističke gitarske i bas deonice u potpunosti ostvaruju zamišljenu atmosferu benda.
http://www.myspace.com/budilnikbudilnik

Početak koncerta zakazan je za 22h, a cena ulaznice biće 200 dinara.

Nakon svirke u Malom klubu, oko ponoći, očekuje vas hip hop žurka, u organizaciji LtdFM Music kolektiva, kada će nastupiti domaći rap izvođači: Kg Odred, Biro, Lider, Twokey, Mlata, Zhozi, Van, Fat Nack, Optimus i DJ Julio Batica. Žurka će trajati sve do 04h, a karta će koštati 100 dinara.